• Tacho ijking

  Als erkende garage voor het ijken van de tachograaf beschikken wij over alles wat nodig is, inclusief een nieuwe rollentestbank en meetapparatuur, om uw vloot met verschillende merken te ijken en te begrenzen.

 • Technische keuring

  Wij verzorgen de keuring van uw bedrijfsvoertuig met een grondige controle en remtest op onze remtestbank. Op verzoek van de klant nemen wij de voertuigen mee naar de keuring en voeren we, indien nodig, herstellingen uit. Betrouwbaarheid en service staan bij ons centraal.

 • Remtest

  Voor een nauwkeurige remtest bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen wij ervoor dat uw remmen correct zijn afgesteld en klaar zijn voor de keuring. Kies voor zekerheid en kwaliteit bij onze garage.

 • OBU montages

  Wij verzorgen de professionele montage van uw On Board Unit, waardoor u voldoet aan de Belgische wetgeving. Vertrouw op onze expertise en kies voor zekerheid bij onze garage.

 • Certificaat C.O.P

  Als gecertificeerde garage voor het uitrusten van aangepaste commerciƫle voertuigen en personenvervoer, beschikken wij over het C.O.P. (Certificaat Conformiteit van Productie) als erkenning van onze kwaliteit als fabrikant. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand voertuig, een camionette of bus, wij bieden maatwerkuitrusting die voldoet aan de huidige wetgeving. Vertrouw op ons voor professionele service en hoogwaardige aanpassingen.